Međunarodna karta osiguranja motornih vozila- zelena karta je obrazac neophodan svim građanima Republike Srbije koji nameravaju da svojim vozilima putuju u inostranstvo, konkretno u neku od zemalja Sistema zelene karte koje nisu članice tzv. Multilateralnog sporazuma: Rusija, Belorusija, Ukrajina, Moldavija, Turska, Izrael, Iran, Makedonija, Albanija, BiH, Tunis i Maroko.

Posedovanjem zelene karte "AMS Osiguranje" a.d.o., obezbeđeno Vam je osiguravajuće pokriće za eventualne materijalne i nematerijalne štete koje možete pričiniti trećim licima u saobraćajnoj nezgodi prilikom boravka u nekoj od  navedenih zemalja. Zelena karta važi do isteka polise obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, bez obzira kada ste kupili. 

Ukoliko se desi da ste zaboravili da kupite zelenu kartu , a već ste krenuli na put ka zemljama u kojima je ona obavezna, na graničnom prelazu , bez obzira na to gde ste osigurani, možete kupiti privremeni zeleni karton ako za to postoji mogućnost ili granično osiguranje nakon prelaska državne granice.

WEBSHOP