AMS OSIGURANJE A.D.O.

POTREBNA VAM JE POLISA KOJA JE AKTIVNA NEPOSREDNO PRED LET?

AMS Osiguranje nedavno je uvelo novu pogodnost za sve koji lete domaćim avioprevoznikom “Er Srbijom”. Sa ovom pogodnošću ne morate više brinuti o periodu aktivacije, jer je vaša polisa aktivna od momenta kupovine, bez obzira da li ste zaboravili da kupite Putno zdravstveno osiguranje nekoliko nedelja pred put ili vam je lakše da kupite polisu dok čekate na aerodromu.

Postupak je jednostavan - na vašoj boarding karti pronaći ćete jedinstveni QR kod koji će vas odvesti na naš sajt gde možete kupiti polisu Putnog zdravstvenog osiguranja po 30% nižoj ceni. Sa ovom polisom, ukoliko je dogovoreno, imate obezbeđeno ambulantno i bolničko lečenje usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, neophodne lekove, stomatološke tretmane do 200 evra, medicinsku pratnju i druge vidove medicinske pomoći.

Putovanja su neizvesna, a briga o zdravlju tokom putovanja je od suštinskog značaja. Uz naše Putno zdravstveno osiguranje, imate odmah dostupnu zaštitu od nepredviđenih medicinskih troškova ili hitnih situacija tokom boravka u inostranstvu.

AMS Osiguranje je uz vas na svakom koraku, pružajući vam mir uma dok istražujete nove destinacije. Putujte pametno, putujte sigurno!

INFO I POMOĆ: 0800 009 009