Nakon završetka sajma automobila, imali smo vremena da svedemo prve utiske i ustanovimo da smo uspešno prezentovali vrste osiguranja koje imamo u ponudi. Na našem štandu, imali ste priliku da kupite naše usluge sa popustom i da se upoznate sa novim paketima usluga koje smo za vas pripremili.

Atraktivan štand, ljubazno osoblje i šarmantne devojke iz promo tima su doprineli izuzetnoj posećenosti, na čemu ovim putem žeilmo da vam se zahvalimo.
Nesvakidašnji automobili, koje smo ove godine bili u prilici da prikažemo javnosti, Rascasse i ALA 50, imali su svoju svetsku premijeru na beogradskom sajmu automobila. Izuzetno zanimljivi sportski automobili koriste alternativna goriva i pravi su raritet, koji „obični građani“ retko kad imaju prilike da vide uživo. Rascasse pokreće motor snage 550 KS, zapremine 5998 kubika, ima 12 ventila, a može da dostigne maksimalnu brzinu od 310km/h. Drugi automobil, ALA 50 ima Alfa Romeo V6 motor, 300KS, 3000 kubika i može da razvije maksimalnu brzinu od 300km/h.

Zbog velikog interesovanja koje ste pokazali za naše usluge, odlučili smo da produžimo sajamski popust od 10 posto na Kasko osiguranje, uz koje dobijate i članstvo Auto-moto saveza Srbije. Članstvo podrazumeva servisiranje ili šlepovanje vašeg vozila u slučaju da se pokvari. Takodje, u našoj ponudi možete naći i  pakete koji će vam omogućiti da odete na godišnji odmor bez bojazni da ćete imati nepredviđene troškove:

  • Kasko light + individualna polisa putnog zdravstvenog osiguranja + super članstvo u AMSS-u = 3.545,00 rsd (u periodu od 10 dana, u razredu opasnosti jedan, osiguranik starosti od 17 do 71 godinu)
  • Kasko light + porodična polisa putnog zdravstvenog osiguranja + super članstvo AMSS-a = 4.985,00 rsd

Produžili smo i popust na putno zdravstveno osiguranje (20%), imajući u vidu da se bliže uskršnji praznici i da ćete svakako odlučiti da negde otputujete sa porodicom.

Veliko hvala na ukazanom poverenju i na ovogodišnjem sajmu automobila, unapred se radujemo sledećem susretu.

Srdačan pozdrav,
AMS osiguranje. {gallery}galerije/sajam2014{/gallery}
WEBSHOP